SOSTENIBILITAT I MEDI AMBIENT

Equip

Les nostres carreres formatives i professionals es complementen de manera que proposem solucions als reptes actuals en els que es troba el medi rural de les nostres comarques mitjançant una visió de conjunt a nivell socioeconòmic i ambiental

Sonia

Llicenciada en Enginyeria Química i Enginyera Tècnica Agrícola per la UJI de Castelló. Consultora de la Economia del Bé Comú. Especialitzada en gestió ambiental empresarial, turisme responsable i gastronomia Km 0, sostenible i ecològica.

A principis de 2019, i després de donar unes quantes voltes amb la meua germana, vaig decidir passar a l’acció i encendre els motors del projecte de RurActiva Sostenibilitat i medi ambient per a satisfer un repte personal alhora que trobava l’oportunitat de canalitzar i compartir l’experiència i els coneixements adquirits al llarg de la meua carrera professional. Sóc mare de dos fills de 9 i 10 anys i compagine la seua criança i el projecte RurActiva Sostenibilitat i medi ambient amb la cogestió de Pou de Beca – Allotjaments i agroturisme.

assu

Assu

Dra. Enginyera de Forests per la UdL i Enginyera Tècnica Agrícola per la UJI de Castelló. Experta en avaluar la resposta de la biodiversitat al canvi global i en l’anàlisi de l’heterogeneïtat del paisatge agroforestal mediterrani.

Després de viure quasi 17 anys fora i desenvolupar la meua carrera professional com a investigadora sobre l’efecte del canvi global en els ecosistemes agroforestals vaig decidir tornar i canalitzar tota la meua experiència professional i vital en RurActiva Sostenibilitat i medi ambient. Sóc una apassionada de la natura, l’agroecologia, el respecte al medi ambient i m’agrada especialment anar a veure pardalets, potser perquè en tinc el cap ple. Actualment els meus interessos se centren en l’educació ambiental i per a la sostenibilitat com a garantia per a fer front a les problemàtiques ambientals i socials.